Servicii veterinare – Analize de laborator

“Animalutul meu are nevoie de analize de laborator chiar daca nu este bolnav?”

O intrebare pe care o primim destul de des de la proprietari, iar raspunsul nostru este categoric -DA-.

analize-veterinare-cluj

La fel ca si in cazul nostru, al oamenilor, analizele de laborator pentru patrupezii nostri trebuie efectuate periodic: astfel se recomanda efectuarea acestora o data pe an pentru animalele tinere (caini si pisici panain 6-7 ani) si de doua ori pe an pentru animalele batrane.Aceste controale periodice ii pot spune medicului veterinar ceea ce animalul nu poate.

Animalele au capacitatea de a disimula mult mai bine durerea, de aceea de cele mai multe ori atunci cand ne dam seama ca animalutul nostru nu se simte bine, starea lui este deja mai grava decat ne-am fi asteptat.

Un simplu set de analize de sange poate detecta probleme de sanatate in stadiu incipient, permitand instituirea unui tratament curativ sau a unei diete alimentare adecvate.

Se poate opta pentru un profil anual de baza pentru monitorizarea starii de sanatate a animalutului dumneavostra, acesta ofera un tablou general al statusului de sanatate al cainelui/pisicii si detecteaza inclusiv stadiile incipiente ale bolilor inca nemanifestate clinic.

Sau in cazul in care animalutul dumneavostra este supus unei interventii chirurgicale se opteaza pentru un profil preanestezic, care va urmari functionarea corecta a organelor, rezultate ce vor indica daca animalul poate fi supus in conditii sigure anesteziei/operatiei.

In cazul cainilor sau a pisicilor cu varsta de peste 7 ani analizele preoperatorii sunt de o importanta vitala.

Preocuparea noastra este aceea de a oferi clientilor/pacientilor nostri servicii de inalta calitate prin obtinerea unor rezultate rapide si exacte.

analize-veterinare

Probele biologice sunt lucrate cu ajutorul analizoarelor veterinare de ultima generatie, analizele efectuate fiind garantate de liderul mondial de diagnostic de laborator veterinar Idexx Laboratories.